Інтенсивні обстріли Соледара та терористичні удари по Херсону: головне за ніч по регіонах



Розпочалася триста двадцята перша доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби противник завдав 8 ракетних та 31 авіаційний удар.

Редакція розкаже про ситуацію в країні. 

За даними Генштабу ЗСУ війська рф здійснили 63 обстріли з реактивних систем залпового вогню, в тому числі по цивільній інфраструктурі міст Харків, Херсон, Краматорськ Донецької області та Очаків на Миколаївщині. Є постраждалі серед мирного населення.

Загроза завдання ворогом авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України.

На Запоріжжі надійшло 21 повідомлення про руйнування будинків і об’єктів інфраструктури

Окупанти обстріляли Степове, Малу Токмачку, Лугівське та інші населені пункти. Надійшло 21 повідомлення про руйнування будинків і об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів рф. 

Агресор випустив по нічній Нікопольщині понад 30 снарядів 

Вночі ворог двічі вдарив по Нікопольському району. Випустив понад 30 снарядів з «Градів» та важкої артилерії. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області. 

російська окупаційна армія поцілила по Марганецькій громаді. Там зачепило будинки та кафе. Деталі атак ще з’ясовуються. 

Минулося без загиблих та постраждалих.

На Харківщині противник обстріляв декілька населених пунктів 

Противник обстріляв Стрілечу, Зелене, Амбарне, Гатище, Дворічну, Куп’янськ, Кислівку, Котлярівку і Крохмальне. У Дворічній один чоловік отримав поранення.

На Луганщині масованих обстрілів зазнало одне із сіл

Масованих обстрілів зазнало село Невське – двоє загиблих, ще двоє поранених. Також росіяни відкривали вогонь по Стельмахівці, Макіївці, Площанці та Діброві.

Донеччина під постійними обстрілами та ракетними ударами

Авдіївка – під артобстрілом, Краматорськ і Костянтинівка зазнали ракетних ударів. Пошкоджено дорожнє полотно, є руйнування та постраждалі. Ворог інтенсивно обстрілює Соледар, пошкоджено п’ятиповерховий будинок. У Парасковіївці пошкоджено 24 приватних будинки та 2 п’ятиповерхових.

Також відбувся удар по району залізничного переїзду в Райгородку. По області – 6 поранених.

На Миколаївщині

Внаслідок обстрілу Очакова вибуховою хвилею значно пошкоджені вікна та дахи понад 200 житлових будинків, адміністративні будівлі, об'єкти соціальної інфраструктури. Також вибуховою хвилею пошкоджено дахи та вікна у Чорноморській, Куцурубській та Березанській громадах.

В Очакові знову зросла кількість постраждалих внаслідок ворожого обстрілу. Серед них – 2-річна дитина. 

Станом на зараз відомо про 15 поранених. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Кім.

На Херсонщині війська рф продовжують тероризувати мирне населення 

Від ворожих обстрілів постраждала цивільна інфраструктура Чорнобаївки, Антонівки, Золотої Балки та Херсона. Окупанти обстріляли у Херсоні одне з підприємств критичної інфраструктури. Через російську атаку сталася пожежа, згорів автомобіль установи. Крім того, внаслідок обстрілу пошкоджено електропідстанцію.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW