Поліція встановлює очевидців ДТП, що трапилася у с. Броники 2 січня



Правоохоронці розшукують свідків ДТП, яка трапилася ще 2 січня о 13:20 у с. Броники Звягельського району, а саме на 212 км траси Київ-Чоп. Про таке інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

Нагадаємо, про ДТП ми писали у нашому матеріалі. Саме тоді 63-річний водій рейсового автобуса їхав у бік м. Рівного та зіткнувся з вантажівкою Volvo, припаркованою на узбіччі. Сам водій автобуса тоді загинув, а трьох пасажирів доставили до лікарні. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

« – Шановні громадяни! Якщо ви стали свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, володієте іншою інформацією, що може бути важливою для слідства, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. Старий Бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102»», – йдеться у повідомленні правоохоронців.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW