Житомирська дитяча громадська організація «Все робимо самі» відзначила своє 20-річчя, — ФОТО



Дитяча громадська організація «Все робимо самі» відзначила своє 20-річчя.

У приміщені Житомирського обласного музично-драматичного театру імені І. Кочерги відбувся благодійний святковий захід на честь 20-ти річчя від дня створення дитячої громадської організації «Все робимо самі».

Організація була створена у 2003 році підлітками із багатодітних родин з метою допомоги малозабезпеченим сім’ям у скрутний час. Головою організації став Богдан Купчинський — хлопець із багатодітної сім’ї. Перші акції проходили у вигляді дворових заходів. Пізніше додали заходи екологічного напрямку та соціального спрямування, зокрема збирали кошти на операції та лікування. «Все робимо самі» — не просто назва, це сутність роботи організації, адже самі підлітки є керівниками художніх секцій, де навчають творчості інших дітей. Сьогодні учасники колективу організації долучилися до проведення заходу, який супроводжували колядками, танцями і звісно, подяками.

«Дякую тим людям, які підтримували нас усі ці роки. Були важкі часи для нашої організації, але, завдяки підтримці, ми вижили і можемо працювати далі», — Богдан Купчинський, голова правління дитячої громадської організації «Все робимо самі».

Велику роботу організація проводить, підтримуючи громаду міста, зокрема з початку повномасштабного вторгнення.

«Мене вражає робота із дітками, захоплююсь об’ємами допомоги під час війни та дякую за обладнання для дитячої лікарні, за щире серце та велику любов», — Марія Місюрова, заступниця міського голови.

Джерело: Житомирська міська рада



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW