Судитимуть буковинців, які за хабар пропонували допомогти уникнути призову



Чернівецька обласна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів Буковини, які одержали від громадян хабар за вплив на прийняття рішення особами, уповноваженими на виконання функцій держави.

Двоє жителів Буковини налагодили схему одержання прибутку від осіб, яким надійшли повістки з’явитись до військового комісаріату, - повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

Вони запевняли призовників та їх родичів, що мають вплив на службових осіб територіального центру комплектування та соціальної підтримки і за грошову винагороду можуть вирішити питання щодо уникнення мобілізації.

Правоохоронці задокументували два епізоди, коли вказані особи одержали хабар, зокрема 3000 євро та 1000 доларів США, за вплив на прийняття рішення уповноваженими особами щодо звільнення військовозобов’язаних від мобілізації до Збройних Сил України в період дії воєнного стану.

Досудове розслідування у провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу співробітників Управління стратегічних розслідувань у Чернівецькій області ДСР Нацполіції України.

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW