У Чернівецькій області 8 січня сталося три пожежі з загиблими



8 січня ДСНС Чернівецької області отримало кілька повідомлень про пожежі в різних районах області.

8 січня на спецлінію 101 поступило повідомлення про те, що горить житловий будинок в селі Зелений Гай Новоселицької територіальної громади Чернівецького району. Причиною загоряння стало коротке замкнення електромережі в одній з кімнат. Зайшовши в середину будинку рятувальники виявили тіло власника вже без ознак життя. Пожежу ліквідували на площі 70 кв.м, - повідомляє ДСНС Чернівецької області.

Інший трагічний випадок трапився в селі Коритне Банилівської територіальної громади Вижницького району. Пожежа виникла через коротке замкнення електромережі, згодом вона самоліквідувалась. Оскільки власник проживав один, його тіло виявила сусідка, яка прийшла його провідати.

Людина загинула і під час пожежі в селі Ширівці Недобоївської територіальної громади Дністровського району. До трагедії призвело необережне поводження власника з вогнем під час паління. Ймовірно чоловік запалив цигарку, ліг відпочити та заснув. Недопалок впав на підлогу та спричинив пожежу. Коли сусіди помітили, що всередині будівлі густий дим, то одразу забігли в приміщення та виявили тіло власника вже без ознак життя. Оскільки площа пожежі була незначною, її ліквідували місцеві мешканці з допомогою підручних засобів.

Тіла трьох загиблих направлені на судово-медичні експертизи для встановлення точних причин смерті.

Решта пожеж були ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами в Чернівецькому районі та місті Чернівці.

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW