В Україні можливе поновлення аварійних відключень: які графіки діють в Дніпрі та області



Тепла погода та святкові дні сприяли зниженню споживання електроенергії, що дозволило протягом новорічних свят не застосовувати відключення. Проте починаючи з 5 січня, споживання зросло, тому в центральному та східному регіонах, а також в Одесі, Львові, Дніпрі були запроваджені графіки планових відключень.

Про це повідомляє редакція 056. 

В ДТЕК Дніпровські електромережі повідомили, що регіон повертається до стабілізаційних графіків (ГПВ).

Ознайомитись з графіком відключень можна тут.

В компанії просять всіх клієнтів максимально знизити споживання електроенергії. Зокрема бізнес-клієнтів просять свідомо ставитися до вимог скорочення споживання електроенергії та обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Зазначимо, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у своєму зверненні на засіданні Уряду назвав основні загрози для роботи енергосистеми країни. Зокрема в Україні прийшло суттєве похолодання. Через це відповідно, зросте споживання та дефіцит в енергосистемі збільшиться. Крім цього, ворог готовий завдати чергового ракетного удару по цивільній та енергетичній інфраструктурі. Тому ми всі маємо бути готові до поновлення аварійних відключень. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW