Автомобіль до 5000 доларів: ТОП-7 варіантів, які можна придбати в Києві



Українці попри війну продовжують купувати та продавати транспортні засоби. Так, наприклад, у грудні 2022 року українці придбали на внутрішньому ринку 69,4 тис. легковиків із пробігом, що на 30,9% менше, ніж роком раніше. Порівняно з листопадом продажі впали на 0,4%. За рік зафіксовано 711 744 угод купівлі-продажу вживаних авто (спад на 24,7%). Про це повідомили в Інституті досліджень авторинку.

Київ та столичний регіон займають найбільшу частку на українському авторинку – понад 22%. У Києві придбали 93,8 тис. легковиків, ще 63,3 тис. – в області.

Редакція сайту 44.ua переглянула актуальні оголошення з продажу автомобілів у столиці у різних цінових категоріях на сайті інтернет-авторинку RST. Ми обрали сім машин, які можуть зацікавити наших читачів. Ми вирішили подивитися, які автомобілі можна купити у Києві до 5000 тисяч доларів.

Відразу зазначимо, що всі транспортні засоби у такому бюджеті мають свої нюанси. Проте нам вдалося підібрати 7 машин, які можна використовувати щодня у своїх цілях.

Нагадаємо, ми розглядаємо лише ті автомобілі, які перебувають у Києві, а добірка не є рекламою.

І перший варіант, він же найдешевший у цій добірці, – це автомобіль KIA Cerato, випущений в 2006 році. Коробка передач механічна. Пробіг – 266000 км.

У Києві продається KIA Cerato, Скріншот 44.ua

У Києві продається KIA Cerato, Скріншот 44.ua

В оголошенні автор вказав, що автомобіль повністю на ходу та зауважив, що цікавий обмін авто. Також зазначено, що на авто встановлена ГБО 4 покоління, яка вписана в техпаспорт.

Крім того, вказано про те, що мотор працює рівно, по коробці питань немає, кондиціонер робочий, вся справна електрика, але є моменти по кузову.

До оголошення додано фото.

Ціна: $3500 ~141 800 грн.

Наступний варіант – це автомобіль Mercedes C-Class 1996 року. Коробка передач механічна. Пробіг – 333 000 км.

У Києві продається Mercedes C-Class, Скріншот 44.ua

У Києві продається Mercedes C-Class, Скріншот 44.ua

В оголошенні автор вказав, що автомобіль швидкий та надійний, не вимагає вкладень. Також зазначено, що кузов не гнилий, варити не треба, салон в ідеалі, мотор олія «не їсть». Крім того, написано, що на автівці встановлено нову зимову гума, а літня йде в подарунок, новий акумулятор.

На повному ходу, все робилося для себе, машинкою будете задоволені, робити нічого не треба, тосол теж свіжий, всі кнопочки працюють. Кондиціонер також є і теж працює. Продаю з причини купити Мерседес дорожче. Єдиний мінус Мерседеса – це те, що на інший автомобіль пересідати не хочеться, – підкреслив автор оголошення.

Окрім того, вказано, що газ вписаний, працює як на газі так і на бензині без проблем, балон на 80 літрів. Якщо обмін то на Мерседес з доплатою автора оголошення або мікроавтобус. Також можливий Торг.

Ціна авто:$ 4300 ~ 174 200 грн.

В Києві продається Ford Mondeo 2007 року випуску з механічною коробкою передач. Пробіг – 236 000 км.

У Києві продається Ford Mondeo, Скріншот 44.ua

У Києві продається Ford Mondeo, Скріншот 44.ua

Зазначено, що автомобіль на ходу і заводиться в мороз, встановлено новий акумулятор, ремені, замінена олія, а також проведено сервіс сажового фільтра з гарантією. Також вказано, що витрати горючого 6-7 л/100км.

Великий практичний автомобіль для сім'ї або роботи, дуже місткий багажник. Встановлена зимова гума і є комплект літньої гуми на литих дисках. Є антибукс, по льоду під гору їде дуже добре. Необхідно зробити найближчим часом: ремонт рульової рейки. З кузовом є нюанси, видно на фото. Пригнана влітку з Польщі. Пробіг реальний, – вказав автор повідомлення.

Ціна автомобіля: $3900 ~ 158 000 грн.

Наступний варіант в добірці – це автомобіль Audi A6 C5, виготовлений в 2000 році з автоматичною коробкою передач. Пробіг – 370 000 км.

У Києві продається Audi A6, Скріншот 44.ua

У Києві продається Audi A6, Скріншот 44.ua

Автор повідомлення вказав, що машина в дуже хорошому стані, стоїть хороша зимова гума, двигун працює як на газу так і на бензині.

Ціна: $4400 ~ 178 300 грн.

Ще один варіант, який продається в Києві – це хетчбек Chrysler PT Cruiser 2008 року випуску. Коробка – автомат. Пробіг – 143 000 км.

У Києві продається Chrysler PT Cruiser, Скріншот 44.ua

У Києві продається Chrysler PT Cruiser, Скріншот 44.ua

В оголошенні вказано, що автомобіль офіційний (не пригнаний), рідний пробіг, документи в порядку. Також автор зазначив, потрібно фарбувати ліву задню арку і підварювати праву.

Документи в порядку. Посередникам не турбувати.

Ціна автомобіля: $4500 ~ 182 300 грн.

Продається в Києві автомобіль Fiat Fiorino 2013 року випуску. Пробіг –249 000 км.

У Києві продається Fiat Fiorino, Скріншот 44.ua

У Києві продається Fiat Fiorino, Скріншот 44.ua

В оголошенні автор вказав, що автомобіль знаходиться в ідеальному справному стані і вкладень не потребує. В кінці 2021 року було замінено коробку передач. На початку лютого 2022 року повністю було перебрано ходову, в квітні замінено фільтра, масло, тормозні колодки та тормозні диски передні і задні, нова літня гумма: з того часу автомобіль проїхав близько 1000 км. На водійській дверці є незначні пошкодження. Автомобіль до повномаштабної війни використовувався для відряджень по Україні тільки в пасажирських цілях. Є комплект зимової резини якої вистачить на один сезон.

Ціна $4800 ~ 194'500 грн.

І останній варіант, і найдорожчий, – це автомобіль DACIA Logan, виготовлений в 2013 році з механічною коробкою передач. Пробіг – 380 000 км.

У Києві продається DACIA Logan, Скріншот 44.ua

У Києві продається DACIA Logan, Скріншот 44.ua

Автор оголошення вказав, що автомобіль у нормальному стані, був пригнаний з Німеччини у 2019 році. Майже відразу був відданий у лізинг на викуп. Був в одних руках. Перефарбовувався передній бампер, праве переднє крило і праві передні двері. Усі вікна рідні.

«Найнадійніший і безпроблемний, працює чудово. Коробка перемикається ідеально. Зчеплення нове змінювалося восени. Салон без глобальних зауважень, хороше миття або експрес хімчистка прибере всі сліди експлуатації. Також восени було зроблено ТО: змінили масло і всі фільтра. Поміняли ГРМ. Також змінили гальмівну рідину та антифриз. По ходовій всі критичні питання було усунуто. Глобальних вкладень не вимагає.

Ціна: $4999 ~ 202 500 грн.

Нагадаємо, раніше ми писали про ТОП-7 варіантів автомобілів, які можна придбати в Києві за 3000 доларів.

Крім того, розповідали про ТОП-7 найдорожчих авто, які продаються в Києві.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW