За кілька днів нового року у Житомирському районі поліцейські виявили 30 нетверезих водіїв, — ВІДЕО



Інспектори груп реагування підрозділів Житомирського райуправління поліції активно протидіють випадкам керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Цільові рейди тривають на території обслуговування постійно.

4 січня увечері у м. Радомишлі місцеві інспектори групи реагування патрульної поліції за порушення Правил дорожнього руху зупинили мопед під керуванням 31-річного містянина. Під час перевірки з’ясувалось, що транспортний засіб незареєстрований, водійське посвідчення відсутнє, а сам керманич з явними ознаками сп’яніння. Це ж засвідчив алкотестер - 2, 69 проміле алкоголю в крові. Чоловік підтвердив, що повертається з гостин, де вживав спиртне.

Поліцейські оформили адміністративні протоколи за ст. ст. 121 (Порушення правил керування або експлуатації транспортного засобу, правил користування ременями безпеки або мотошоломами), 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів…), 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння…) КУпАП.

50-річний житель села Барашівки, керманич автомобіля «ЗАЗ», розвозив своїх гостей по домівках, коли його зупинили за порушення Правил дорожнього руху інспектори відділу №1 Житомирського РУП. Алкотестер зафіксував стан сп’яніння чоловіка - 1,13 проміле алкоголю в крові. Тож поліцейські склали відносно чоловіка адміністративні матеріали за ст. ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху), 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння…) КУпАП.

- Будь-який транспортний засіб – це джерело підвищеної небезпеки, особливо, коли водій знаходиться у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, - коментує начальник сектору реагування патрульної поліції Житомирського районного управління Олександр Хоменко. – Відтак виявлення та припинення таких порушень є одним з нагальних для забезпечення безпеки на дорогах.

Загалом за кілька днів нового року у Житомирському районі було виявлено 30 таких фактів.

Нагадуємо, що такі дії тягнуть за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі 1 тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік.

Житомирське районне управління поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW