Поліцейські Одещини на Різдво працюватимуть у посиленому режимі



На Різдво поліцейські Одещини охоронятимуть спокій громадян у посиленому режимі.

Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції Одещини. 

Правоохоронці патрулюватимуть вулиці та чергуватимуть поряд із культовими спорудами, де проходитимуть богослужіння, забезпечуватимуть публічну безпеку та охорону громадського порядку, контролюватимуть дотримання вимог воєнного стану, надаватимуть допомогу всім, хто її потребує.

В ГУНП також нашадали, що наразі в області заборонено:

  • пересуватися вулицями після 11 години вечора до 5 години ранку, крім випадків необхідності пройти до укриття під час повітряної тривоги;
  • продавати алкогольні напої після 8 години вечора;
  • продавати та використовувати піротехнічні засоби, зокрема феєрверки, хлопавки та петарди.

"Просимо дотримуватися вимог воєнного стану, не порушувати публічного порядку, обов’язково реагувати на сигнали про повітряну небезпеку. У випадку масових відключень електроенергії правоохоронці повідомлятимуть про повітряну тривогу через гучномовці – прислухайтеся до них і йдіть в укриття.

Також звертаємо увагу громадян на те, що в територіальних підрозділах поліції та поліцейських станціях працюють пункти підтримки. У разі необхідності погрітися, підзарядити гаджет або з будь-якого питання, що стосується безпеки, звертайтеся туди", - звернулись до громадян правоохоронці Одещини. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW