У Слов'янській МВА підбили підсумки «Новорічного дивограю»



У Слов'янській громаді завершився третiй традиційний онлайн-фестиваль дитячої творчостi.

Працівникам відділу культури Слов’янської МВА спільно з Центром культури і довкілля вдалося поєднати дітей у спільному творчому потоці.Про це повідомляється на сторінці Слов'янської міської військової адміністрації у Фейсбук. Учасники мали змогу продемонструвати свої творчі здібності, надіславши організаторам фото або відео новорiчного вiтання, хореографiчної композиції чи виготовленого власноруч декоративного виробу на святкову тематику. Цього разу до фестивалю долучилися близько ста дітей Слов’янської громади. Протягом грудня матеріали викладалися на фейсбук-сторiнці Центру культури i довкілля.За інформацією МВА, багато робiт надіслали дітлахі, якi зараз знаходяться в інших мiстах України та за кордоном.
"Призові місця учасникам фестивалю вирішили не присуджувати. Оскільки, на думку організаторів, на них заслуговують усі творчі роботи – чудові та оригінальні. Отже, визначити серед них найкращі просто неможливо", - зазначили у адміністрації.
За участь у фестивалi всі діти отримають дипломи Слов’янської мiської військової адмiнiстрацїї. Їх буде надіслано на особисту електронну пошту учасників.

Отримуйте добірку найважливіших новин за день у нашій Viber спільноті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW