Небайдужі українці зібрали кошти на квартиру 5-річному сину лікарки «Охматдиту», яка загинула під час ракетного обстрілу Києва



Війна забрала в нього не лише маму, але і щасливе безтурботне дитинство та впевненість у майбутньому. В один момент 5-річний Гриць залишився сиротою внаслідок масованого ракетного обстрілу Києва 10 жовтня.

Після розголосу трагедії, сотні українців об'єднались та придбали хлопчикові житло.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Звичайно, що нова квартира не замінить хлопчикові батьків, але, принаймні, дасть бодай маленьку впевненість у майбутньому.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

5-річний Гриць залишився круглим сиротою після масованого ракетного обстрілу Києва 10 жовтня. Того трагічного дня загинула його мама Оксана Леонтьєва, яка працювала лікаркою у відділенні трансплантації кісткового мозку в столичний лікарні «Охматдит». Тато хлопчика помер за рік до цього.

Небайдужих, які вирішили підтримати хлопчика грішми, виявилось стільки, що зібраних грошей вистачило на квартиру для малого.

Збір грошей незалежно один від одного оголосили однокурсники Оксани та волонтери після її трагічної загибелі, щоб якось допомогти родині.

Два дні мені на телефон кожну хвилину приходили гроші, я відчував себе міні-Притулою, хто 5, хто 20, хто 100 гривень, хто 10 тисяч, інколи 20 тисяч, – розповідає однокурсник Оксани Антон Резніков.

Каже, коли всі гуртом зібрали грошей більше, аніж розраховували, вирішили купити дитині квартиру.

Наразі хлопчик живе з бабусею та дідусем, які ним опікуються.

Він знає, що немає мами, що мама разом з татом, мама з татом на небі, вони твої ангели і за тобою спостерігають, – розповідає бабуся.

В «Охматдиті» Оксана Леонтьєва працювала 11 років, вона рятувала тяжкохворих дітей.

Нагадаємо, що Оксана Леонтьєва загинула внаслідок обстрілу Києва 10 жовтня, після того як завезла Грішу до садочка, а сама поспішала на роботу рятувати маленьких пацієнтів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW