Найближчих півроку росія використає більше 1700 іранських дронів, а нових поставок не передбачається



росія використає 1750 іранських безпілотників до травня 2023 року, якщо застосовуватимуть їх з інтенсивністю , як у період з вересня по грудень 2022 року.

Такі висновки зробили аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

російські війська використовують масові зграї безпілотників "шахед", щоб прорвати українську протиповітряну оборону, але вони не зможуть досягти подібних результатів, якщо будуть використовувати п’ять-десять безпілотників одночасно.

"У результаті російські сили використовують значну кількість цих безпілотників, які надходять з Ірану партіями по 200 і 300 одиниць. Контракт росії з Іраном передбачає передачу 1750 безпілотників і що російські сили наразі потребують поповнення своїх запасів після активного використання цих систем у попередні дні", - говориться у повідомленні.

Зазначається, що українська розвідка має дані розвідки, які свідчать про те, що росія отримає чергову партію безпілотників іранського виробництва в невизначену дату.

рф стала залежати від використання безпілотників іранського виробництва, оскільки вони є дешевою альтернативою більш звичайним високоточним ракетам, запаси яких в росії ймовірно меншає.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW