У Вінниці хлопець інсценував крадіжку грошей, які насправді програв



Правопорушник повідомив власнику про зникнення понад 10 тисяч гривень, які він нібито залишив у незачиненому автомобілі. Правоохоронці встановили, що причетним до правопорушення був 22-річний помічник постраждалого. Розпочато кримінальне провадження. 

До поліції звернувся 38-річний житель Гайсинського району з повідомленням про те, що невідомий вчинив крадіжку грошей з автомобіля Mercedes, запаркованого на одній з вулиць Вінниці. 

Поліцейські встановили, що зловмисником виявився 22-річний мешканець Чечельницької громади, який допомагав постраждалому. Як з’ясувалось, чоловік викрав понад 10 тисяч гривень та витратив їх на онлайн-ставки. Аби відвести від себе підозру повідомив власнику, що грошові кошти були залишені у незачиненому автомобілі, - повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Наразі слідство вирішує питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру.  За цим фактом розпочато розслідування кримінального провадження, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. 

Джерело: https://vitatv.com.ua/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW