Феноменальний танцювальний виступ українських тінейджерів підкорив Америку, у складі був і чернігівець



Український танцювальний гурт «Light Balance Kids» вийшов у фінальну частину шоу «Америка має таланти» сезону All Starts. Українці потрапили у 10-ку найкращих і будуть боротися з іншими достойними учасниками вже у фіналі.

Їх виступ був по-справжньому феноменальним і справив велике враження як на суддів, так і на глядачів. Після виступу юні українці не стримували емоцій.

У складі цього танцювального гурту виступив і чернігівець Кирил Грек. Юнак навчався у чернігівській середній школі № 1 і з дитинства займався спортивними танцями. Його батьки – відомі у місті тренери школи спортивного танцю Inside. Зараз хлопець розвиває свою танцювальну карʼєру та підкорює український шоу-бізнес. Кирил є учасником українського бойз-бенду «Dside band».

Мати Кирила, тренерка зі спортивних танців Надія Прасолова на своїй сторінці у фейсбук так прокоментувала цей хвилюючий виступ:

- Скрізь всі перешкоди, зустріч команди відбулась вже в Америці, бо всі були розкидані по світу, кілька днів тренувань, і ці талановиті танцівники змогли взяти золоту кнопку. Ми пишаємось Вами

Кирил Грек, фото зі сторінки гурту "Dside band" у Facebook

Кирил Грек, фото зі сторінки гурту "Dside band" у Facebook

Цікаво й те, що це вже друга спроба цього українського танцювального гурту підкорити Олімп головного американського талант-шоу. У 2019 році вони вже проходили у фінальну частину, і тоді також справили неймовірне враження на суддів.

За ці три роки дітлахи виросли і стали тинейджерами, і зараз їх виступ був особливим. На фоні війни, яку наша країна веде із російськими загарбниками, перформанс від «Light Balance KIDS» набув додаткових сенсів. Запальне світло-танцювальне шоу на затемненій сцені мало дуже символічний підтекст.

- Ваш виступ несе такий важливий меседж для нас. Ви приїхали можливо з найтемнішого зараз місця у світі, і перетнули земну кулю для того, щоб принести це світло нам. Якщо я можу зробити щось, щоб принести вам ще більше світла, ніж ви дали нам, я хотів би зробити це для вас. Це було сенсаційно! - зазначив після їх виступу один із суддів шоу.

Його колега був не менш захоплений і красномовний:

- Дозвольте мені вам дещо сказати. Це був ваш найкращий виступ, який ви коли-небудь робили. Абсолютно! Я не можу передати вам, наскільки це було блискуче! Я маю на увазі те, що ви розповідаєте нам свою історію, і це робить ваш виступ ще більш зворушливим і захоплюючим.

Так, це правда, краще і не скажеш. Світло української талановитої молоді підкорює світ!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW