Універсальні подарунки, які підійдуть будь-кому незалежно від віку та статі



Новий рік уже на носі, тож варто терміново задуматися про подарунки.

Але що ж дарувати найближчим людям? А чи можна подарувати щось таке, що підійшло б одразу всім? 

До вашої уваги пропонуємо декілька варіантів подарунків, які дійсно стануть у нагоді вашим рідним та друзям.

  1. Настільна лампа на батарейках або ліхтарик

Зараз усі ми живемо у складних реаліях. По декілька годин на добу в домівки українців приходить темрява. Але важливо не те, які незручності приносять вам планові відключення електроенергії, а те, як ви до них ставитеся. 

Вимкнули світло? - Чудово. Отже, є можливіть нарешті відпочити та приділити більше часу собі та близьким людям.

Ну а щоб посиденьки у колі сім’ї були атмосфернішими та затишнішими - у нагоді стане настільна лампа, ліхтарик або навіть гірлянда на батарейках.

На жаль, ми не можемо вплинути на ситуацію в енергосистемі України. Однак у наших силах зробити кожне таке відключення теплішим та затишнішим.

2. Павербанк

Цей пристрій відноситься до розряду корисних подарунків. Впевнені, йому зрадіють усі: від найменших до найстарших. У часи, коли довкола суцільна темрява, а пристрої розряджаються з блискавичною швидкістю, павербанк стане незамінним другом людини!

3. Електрична зубна щітка

Зубна щітка - це про гігієну. Вона неодмінно є у кожного, хто піклується про своє здоров’я. Ну а електрична зубна щітка - це про комфорт. Допоки м’якенькі ворсинки чистять зубки, вам залишається лише насолоджуватися процесом.

4. Ялинка або новорічний декор

Принести у квартиру затишок може будь-що: новорічний дощик, святкові підсвічники чи навіть ялинки, зроблені із гілочок. 

Важливо пам’ятати, що ви даруєте не подарунок, а емоції від цього подарунку, тож будьте щирими та сміливими у своїх побажаннях

5. Хатні тапки або піжама

Ще один чудовий подарунок для тих, хто любить затишок. Піжама та хатні тапки зігріватимуть ваших близьких та дозволять їм зрозуміти, що вони самі є частинкою свята. Обов’язково обирайте одяг із теплих натуральних тканин, щоб найріднішим людям було не тільки затишно, але й зручно.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW