Більш ніж 900 громадян деокупованої Снігурівщини звернулися до поліцейських із заявами про вчинення рашистами воєнних злочинів,- ФОТО



На деокупованій Снігурівщині Миколаївської областітривають стабілізаційні заходи - слідчі продовжують фіксувати злочини рф.

Як повідомив очільник Миколаївської обласної поліції Сергей Шайхет, більш ніж 900 громадян звільненої Снігурівщини звернулися до поліцейських із заявами про вчинення військовими рф воєнних злочинів. 

- Кожного дня правоохоронці фіксують злочини пов’язанні з викрадення автотранспорту, заволодіння майном, факти мародерства, пошкодження будинків та інших злочинів, вчинених російськими військовими під час окупації, - зазначив Сергей Шайхет.

За його словами, слідчі вже провели більше 500 оглядів місць, де побували окупанти, які залишили після себе купу мотлоху та розруху.

Робота з проведення стабілізаційних заходів у звільнених населених пунктах триває.

У поліції наголосили, що на деокупованих територіях все ще зберігається мінна небезпека. У разі виявлення підозрілих предметів ні в якому разі не наближайтесь до них, а одразу звертайтесь до поліцейських або телефонуйте 102.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW