У Покровську відбулось чергове засідання гуманітарного штабу



Під час засідання гуманітарного штабу члени комісії розглянули питання щодо отримання та розподілу чергової партії допомоги, отриманої від Покровської РДА у вигляді сонячних ламп та 10-літрових ємностей. 

З метою забезпечення працівників комунальної, соціальної сфер, а також старостинських округів Покровської міської територіальної громади на час настання надзвичайних подій, у тому числі проблем під час блек-ауту, враховуючи розпорядження начальника Покровської міської військової адміністрації Покровського району Донецької області від 08.12.2022 № 230рг «Про створення комісії по розподілу гуманітарної допомоги при Покровській міській військовій адміністрації Донецької області та затвердження Положення про неї», отриману гуманітарну допомогу (ємності для води та сонячні лампи) розподілити між підприємствами, організаціями та установами Покровської міської територіальної громади. 

За словами голови комісії та гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитра Єрмоловича, усього надійшло 17 запитів на отримання гуманітарної допомоги від керівників комунальної, соціальної сфер, структурних підрозділів (відділів та управлінь) Покровської міської військової адміністрації та Покровської міської ради. 

Серед отримувачів допомоги не лише представники структурних підрозділів МВА, а й громадськості. Так, ліхтарі на сонячних батареях сьогодні отримали члени Громадської Ради.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW