Двом буковинцям загрожує довічне увʼязнення за вбивство подружжя пенсіонерів



14 липня, вранці у дачному будинку в селі Ставчани виявили мертвими 83-річного чоловіка та 79-річну жінку з тілесними ушкодженнями, що вказували на насильницьку смерть. Оперативники до кінця дня встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє місцевих жителів, рідні брати 26-ти та 18-ти років. Поліцейські зібрали доказову базу злочину та скерували матеріали кримінального провадження до суду. 

Двоє жителів м. Кіцмань, віком 26 і 18 років, напередодні вночі навідалися до пенсіонерів, щоб вкрасти їхнє майно, - повідомляє поліція Чернівецької області.

Однак не розраховували, що господарі будуть вдома. Брати вдарили обухом сокири по головах пенсіонерів, унаслідок яких вони померли. Знаряддя злочину зловмисники сховали у власному домогосподарстві. Чоловіки забрали гроші і інше майно – на загальну суму 15 тисяч гривень.

Правоохоронці затримали зловмисників та вилучили речові докази, зокрема знаряддя вбивства.

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Слідчі завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду. Буковинцям інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), п.1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб, з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч. 1 ст. 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження), ч. 5 ст. 361 (Несанкціоноване втручання в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж), ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Їм загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте: Чернівчанину загрожує довічне позбавлення волі за організацію замовного вбивства

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW