Хто стане символом нового 2023 року та що він принесе із собою



Незабаром закінчується непростий для українців рік Тигра. У 2023-му ми зустрічаємо новий символ за східним календарем - Чорного Водяного Кролика або Кота.

За східним календарем, Новий рік настане 22 січня 2023 року. Ми ж його зустрічаємо вже з 31 грудня на 1 січня.

Кролик є символом цього року у Китаї, в Кіт - у В’єтнамі. Але поширенішим календарем є саме китайський, тому сьогодні розповідаємо про Чорного Водяного Кролика.

Новий символ року - втілення довголіття, жвавості та біганини. Роки Кролика завжди насичені на непередбачувані події та повороти. Стихія води, яка супроводжує кролика, символізує мінливість. Цей рік буде сприятливим для тих, хто проявить чесність, щирість і легкий характер.

Для Кролика велике значення має сім’я. Він мрійник, романтик і максималіст у коханні. Тому 2023 рік краще зустрічати у родинному колі без зайвих гучних святкувань. Також вдалим рішенням буде укладення шлюбу 2023 року. Угоди з нерухомістю теж матимуть успіх.

Для тих, хто народився у рік Кролика, 2023-й обіцяє бути вдалим. У їхньому будинку мають оселитися бажані тепло та затишок. Кроликів будуть оточувати вірні та щирі друзі, готові завжди підтримати та прийти на допомогу.

На окрему увагу заслуговує те, що Кролик - це мирна тварина, а значить, наступного року сподіваємося на його заступництво.

Більшість астрологів схиляються до думки, що 2023 рік принесе чимало кардинальних змін на світовому рівні. Сподіваємось, що вони будуть позитивними для українців і принесуть перемогу, а у наші міста та домівки - мир та спокій.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW