У яких банках можна отримати готівку при відключенні світла: онлайн-мапа



Нацбанк і системно важливі банки країни створили спільну банківську мережу POWER BANKING, яка об’єднала чергові відділення по всій Україні, що можуть працювати та надавати послуги під час відключення світла.

Відділення забезпечені альтернативними джерелами енергії та резервними каналами зв’язку, мають посилену інкасацію готівки й додатковий персонал.

В умовах блекауту у таких відділеннях можна буде отримати готівку (в банкоматах чи у касі), здійснити платежі або переказ коштів (у касі чи в терміналах самообслуговування), обміняти валюту (у разі наявності готівкової валюти у касі), отримати консультації менеджера.

Наразі мережа налічує вже понад 1000 відділень та об’єднує всі 14 системно важливих банків, відділення яких стали її основою.

Відділення розташовані у Києві та ще у 275 населених пунктах 22 областей країни, в тому числі й у деокупованих районах Херсонщини, Харківщини, Миколаївщини.

Розроблена всеукраїнська інтерактивна мапа таких чергових відділень. Її можна подивитися за цим посиланням або за цим.

Користувач може легко знайти найближче працююче відділення у своєму місті, його адресу та контактні дані. Або завантажити список на свій телефон чи комп’ютер.

Перелік чергових відділень банків, внесених до інтерактивної мапи, постійно уточнюється й оновлюється Державним регулятором.

За інформацією Міністерства з питань

реінтеграції тимчасово окупованих територій України

У яких банках можна отримати готівку при відключенні світла: онлайн-мапа, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW