"Поверніть наших героїв": на акцію в Дніпрі завітав Гендальф, - ФОТО, ВІДЕО



Сьогодні, 28 грудня в Дніпрі пройшла акція "Свята в полоні". На неї вийшли родичі та близькі українських військовослужбовців, які зникли безвісти, або захоплені окупантами. Цілком випадково до них приєднався Гендальф, який обороняв Азовсталь та був визволений з полону.

Про це повідомляє сайт 056 з місця подій.

На заході були присутні матері, батьки, дружини, діти, сестри та дівчата захисників, які зникли або потрапили в полон. Вони вимагали дій держави щодо повернення воїнів з полку "Азов", 93 окремої механізованої бригади, 25 окремої повітрянодесантної бригади, та нацгвардійців.

Вони викрикували гасла "Поверніть наших рідних додому", "Всіх на всіх", "Моє серце - сталь, моя кров - Азов", "Слава полку Азов", "Азов - це вся Україна", "Азов не терорист". А в центрі акції провели імпровізацію "Свята в полоні", в якій показали, як зустрічають Новий рік військові на передовій та цивільні в тилу.

За збігом долі в цей час повз акції проїжджав Ілля Самойленко, відомий як Гендальф. Раніше обороняв Азовсталь та був визволений з полону. Він попросив побратима зупинити авто та вийшов до учасників акції. Присутні відразу впізнали його, почали питати в нього порад та шукати підтримки.

Акція набрала енергії та емоційності. Її учасники почали ще гучніше викрикувати гасла, деякі зі сльозами на очах.

"Важко на це щось відповідати. Це безпрецедентна підтримка. Ми розуміємо, що це не просто так. Їду на передову. Тому що боротьба триває. Боротьба триває для кожного. Нам ще війну треба вигравати", - звернувся до людей Гендальф.

Також він подякував всім тим хто чекає. Висловив слова подяки та захоплення. Він закликав вірити та "тримати голови холодними".

"Я захоплююсь мужністю людей, які чекають. Абсолютно різні рівні сприйняття. Те, що військові переживають на передовій, те, що несуть в собі - це наша справа. А люди, які чекають, цивільні люди - це зовсім інше. І ту витримку, які показують сім'ї військовополонених чи загиблих... Це просто чисте захоплення. Це і є справжня історія", - сказав він.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW