У Кам'янці сусідські "експерименти" позбавили тепла мешканців багатоповерхівки



Вже третій випадок втручання у роботу системи опалення працівники КП "МТВЕ" виявили у багатоповерхівці на Хмельницькому шосе, 10а. 

На холод нарікали мешканці квартир, що розташовані на одному стояку дев'ятиповерхового будинку. Тоді як у сусідніх жодних проблем із теплом не було. 

Шукати причину довго не довелось. Бо, як з'ясувалося, проблем із опаленням мешканці будинку "наробили" своїми ж руками. В ході обстеження внутрішньобудинкових мереж працівники теплової інспекції виявили одразу три випадки самовільного втручання в роботу системи, - повідомили у КП "Міськтепловоденергія".

Мешканці декількох квартир переобладнали систему на власний розсуд. В одній стояки переварили, а батареї вивели аж на балкон. В інших - зробивши ремонт, звузили діаметри трубопроводів, що значно погіршило циркуляцію теплоносія.

Наразі усім трьом вручено приписи щодо невідкладного усунення виявлених порушень.

Решту ж споживачів вчергове закликаємо не втручатися в роботу внутрішньобудинкових мереж. Адже інженерні системи багатоповерхових будинків не прощають експериментів. А страждатимуть від них не лише мережі, але й усі мешканці будинку.

Читайте також:"Кам'янець-Подільська прокуратура продовжує працювати з ухилянтами".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW