Які роботи тривають у Львові на вулиці Шевченка



У Львові продовжують ремонт вулиці Шевченка. Наразі на відрізку від вул. Яцкова до вул. Бортнянського по всій довжині проїжджої частини постелили нижній шар асфальтобетону.

Станом на 27 грудня у Львові сприятливі погодні умови дозволили підряднику розпочати укладання нижнього шару асфальтобетонного покриття на двох ділянках вул. Шевченка - від вул. Яцкова до вул. Бортнянського та від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

"На відрізку від вул. Яцкова до вул. Бортнянського по всій довжині проїжджої частини вже повністю постелили нижній шар асфальтобетону – довжиною 235 м. А вчора на цій ділянці тривали роботи із прокладання футлярів телефонних комунікацій, замощення бруківкою трамвайних колій, облаштування бордюрів.

На відрізку від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого нижній шар асфальтобетону постелили на ділянці вул. Шевченка від будинку №11 до будинку №17 – довжиною 70 м. Також на відрізку від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого продовжують роботи із прокладання інженерних мереж, а саме влаштуванням водопроводу діаметром 225 мм", – повідомили у "Львівавтодорі".

Довідково. Із 1 червня 2021 року розпочався ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка – ділянка від вул. Я. Мудрого до вул. Залізничної. Вартість робіт становить 186,6 млн грн.

Проєктом реконструкції вулиці Шевченка передбачено: реконструкція інженерних мереж; влаштування проїзної частини і нових трамвайних колій посередині вулиці; облаштування велосипедних смуг, кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків; влаштування тротуарів і пішохідних зон із забезпеченням комфортних умов для пересування маломобільних груп населення; облаштування контактної мережі трамваю, вуличного освітлення; благоустрій вуличного простору.

Читайте також: Що змінилося у Львові впродовж 2022 року

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW