СБУ оголосила у розшук росіянку, яка закликала чоловіка-окупанта ґвалтувати українських жінок



СБУ перехопила розмову окупанта з дружиною, яка закликала ґвалтувати українських жінок у тимчасово захоплених районах Херсонської області.

Станом на 24 грудня у пресслужбі Управління СБУ у Львівській області повідомили, що оголосили у міжнародний розшук росіянку, яка закликала свого чоловіка-окупанта ґвалтувати українських жінок. 

Зловмисницею виявилась громадянка рф Ольга Биковська, яка проживає в окупованому Криму. Вона закликала свого чоловіка, який входив до складу окупаційного угруповання рф на території південного регіону, ґвалтувати жінок. Служба безпеки перехопила цю телефонну розмову і задокументувала факт злочину.

На підставі зібраної доказової бази слідчі СБУ повідомили зловмисниці про підозру за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. Наразі обвинувальний акт скерували до суду. Фігурантку оголошено у державний та міжнародний розшук. Санкція статті передбачає покарання до 12 років ув'язнення.

Тривають комплексні заходи для притягнення винної до відповідальності за злочини проти України.

СБУ оголосила у міжнародний розшук росіянку, яка закликала свого чоловіка-окупанта ґвалтувати..., Фото: пресслужби управління СБУ у Львівській області

СБУ оголосила у міжнародний розшук росіянку, яка закликала свого чоловіка-окупанта ґвалтувати українських жінок, Фото: пресслужби управління СБУ у Львівській області

Читайте також: Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на 24 грудня

Фото на головній: Управління СБУ у Львівській області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW