У Мукачеві поліцейські розповіли про свою професію та умови вступу до вишів системи МВС



Поліцейські розповіли про значимість професії поліцейського, специфіку роботи, її переваги та про умови вступу до навчальних закладів МВС. Про це розповіли на сайті Національної поліції.

Днями у Закарпатському обласному ліцеї-інтернаті з посиленою фізичною підготовкою, що знаходиться у Мукачеві, відбувся профорієнтаційний захід.

Поліцейські, рятувальники, прикордонники та військові зустрілися не з самими студентами, як зазвичай, а з їхніми батьками.

Батьки ліцеїстів мали змогу познайомитися зі специфікою роботи правоохоронців та дізнатись про вищі навчальні заклади, в яких здійснюється підготовка фахівців.

Про значимість професії поліцейського та умови вступу на навчання до поліцейських вишів розповіла присутнім старший інспектор сектору кадрового забезпечення Мукачівського районного управління поліції Мар‘яна Захарова.

Майор поліції ознайомила присутніх з переліком навчальних закладів, які здійснюють підготовку поліцейських, умовами навчання, а також перевагами та перспективами таких «вишів».

«Важливо зробити особистий правильний вибір майбутньої професії і щоб це був вибір самої дитини, її бажання. Тоді обов’язково все вдасться» - зауважила наприкінці поліцейська.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW