Ситуація в Мирноградській громаді повністю контрольована військовою адміністрацією



Ситуація повністю контролюється Військовою адміністрацією. За минулу добу пожеж та надзвичайних подій на території громади не було. Аварійні ситуації не зафіксовані, руйнувань та пошкоджень немає. Фактів щодо постраждалих не зафіксовано.

Всі Пункти Незламності працюють цілодобово, там є тепло та все необхідне. Можна зігрітися, відпочити, випити гарячого чаю, підзарядити телефони та пауербанки. З будь-яких питань роботи ПН звертайтесь за тел. 099 518 40 20 до "Контактного центру".

Водозабезпечення. На території громади є можливість набрати питну воду за адресами:вул. Яснополянська, 92 – ЗОШ№4.м-н "Молодіжний", 27а -ЗОШ№10.вул. Донська - ВНС №12.м-н "Молодіжний", 63- ДПРЧ-52.

Електропостачання. Ситуація з електроенергією в країні залишається складною. В громаді діють графіки аварійних та погодинних відключень електрики, тому зберігайте вдома запаси води, тримайте зарядженими телефони, ліхтарики та пауербанки.Енергетики сьогодні - справжні герої. Вони працюють в посиленому режиму, щоб стабілізувати ситуацію в енергосистемі. Своєю увагою, своє сумлінністю, своїми руками вони серед тих, хто наближає перемогу.

Опалення. Станом на ранок, котельні всі в роботі. За минулу добу теплопостачання стабілізували, відбувались випадки відключення котелень, де робота залежить від електроенергії.

Ремонтні роботи виконані:-вул.Воробьевского,2.-м-н «Світлий»,б.7

Продовжуються ремонтні роботи:-вул.Мухамадєєва,11.-вул.Плєханова,56.-м-н "Західний", ЗОШ №6.

УКРПОШТА працюють всі поштові відділення, крім вул.Гірнична.

«Нова пошта» функціонують два відділення: ринок «ЛІДЕР», м-н «Західний».

«Гуманітарний центр» діє в ПК Україна, звертатись за телефоном: 095 211 15 99.

В громаді заборонено продаж алкогольних напоїв.

Комендантська година та режим світломаскування з 21.00 до 05.00.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW