Чернігівщина отримала від Литви 44 трансформатори



21 грудня АТ «Чернігівобленерго» отримало від міжнародних партнерів 44 трансформатори. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

– Силові транформатори, які ми отримали сьогодні, – це обладнання саме для відновлення розподільних електромереж, якого ми зараз дуже потребуємо, адже протягом лютого-березня на території обслуговування нашого Товариства їх було пошкоджено понад тисячу, – зазначив технічний директор АТ «Чернігівобленерго» Сергій Фелик.

44 трансформатори для «Чернігівобленерго» – це комплексна допомога, виділена спеціально для України. Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Вальдемар Серапінас зізнається: знайти це обладнання було доволі складно, та й загальна сума, яку Литва витратила на них (а це понад сім мільйонів євро), для такої маленької країни немала.

– Чернігівщина – прикордонна область, яка постійно обстрілюється, це і стало одним із основних критеріїв при виборі, кому ж надати цю допомогу, – уточнює він. – Литва була, є і буде з вами. Ваша боротьба проти рашистів – це і наша боротьба. Повірте, для Литви це є аксіомою, яку розуміють і підтримують усі!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW