Температура 39, яка не збивається. Маріуполь накрила епідемія вірусних хвороб



У Маріуполі зростає захворюваність на вірусні інфекції. Точно не відомо, чи це епідемія ОРВІ, чи це грип, чи коронавірус. Але люди хворіють цілими родинами.

"У нас в родині спочатку захворів син, потім я, потім мої батьки, - розповіла 0629 Інна К. -  Симптоми у всіх однакові: кашель, який прямо душить, і температура 39. Тримається більше тижня. Не реагує на жарознижувальні препарати".

Офіціальна статистика окупантів також підтверджує інформацію про епідемію. Згідно до звітів окупантів, за минулий тиждень було зареєстровано 1390 випадків ГРВІ, серед хворих 792 дитини. 

За інформацією санітарних лікарів лабораторного центру Маріуполя,  кількість хворих збільшилася як серед дорослих, так і серед дітей. "Реєструються випадки госпіталізації пацієнтів з ускладненнями від ГРВІ. Минулого тижня було виявлено 80 випадків грипу типу А, В. Тридцять пацієнтів підлягали госпіталізації", - зазначає вона.

Окупанти також кажуть про так звану "нетипову пневмонію" - 238 маріупольців захворіли. 

За даними СЕС, з початку цього року в Маріуполі було зареєстровано 7410 випадків захворювання на COVID-19.

Проте ми не можемо довіряти цієї інформації, оскільки значна частина маріупольців не має доступу до медичного обслуговування, не може дістатись фізично до медичних закладів. Люди займаються самолікуванням.

В соціальних мережах питають про ліки, якими можна лікувати ці "нетипові пневмонії". Люди призначають один одному антибіотики російського виробництва а також антивірусні препарати сумнівних характеристик.

На стан здоров'я маріупольців впливає сира і холодна погода, яка встановилась в Маріуполі. Значна частина міста залишається без опалення.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW