Покликав на розмову: житель Одещини підрізав сусіда



39-річного жителя Окнянщини, який поранив сусіда ножем, поліцейські відправили на лаву підсудних. Правопорушнику загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Подія сталася влітку на одній із вулиць селища Окни. У стані алкогольного сп’яніння місцевий громадянин посварився з сусідкою. За жінку заступився її чоловік. Це образило зачинателя сварки і він вирішив з’ясувати стосунки й із сусідом.

Правопорушник взяв з дому кухонний ніж, покликав потерпілого на розмову і несподівано вдарив його ножем у груди та по обличчю. 39-річного постраждалого госпіталізували з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітки, що ускладнилося розвитком гемотораксу, та різаною раною носа. За висновком судово-медичної експертизи, дані тілесні ушкодження у своїй сукупності відносяться до тяжких, небезпечних для життя в момент заподіяння.

На підставі зібраних в ході досудового розслідування доказів, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури висунули фігуранту звинувачення у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що передбачено частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Обвинувальний акт правоохоронці вже скерували до суду.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW