У «Полтаві» на комплексі «АкваДрайв» можна помити авто на комфортній мийці та поїсти у кафе зі смачними бургерами та домашньою кухнею



У Полтаві на вулиці Половки, 64е розташовується комплекс «АкваДрайв». Тут можна не лише швидко та якісно вимити власне авто, але і поїсти у кафе із широким асортиментом смачних страв української,  європейської та американської кухні.

Автомийка «АкваДрайв»

Автомийка на «АкваДрайв» входить до переліку найбільших в Україні комплексів: на території – 11 миючих боксів та 10 порохотягів. Працює із італійськими обладнанням та хімією високої якості. Велика кількість боксів дозволяє уникати утворення черг. Максимальний час очікування не перевищує 3-5 хвилин. Є також два великих бокси для миття великогабаритних машин. Водіям пропонують як мийку самообслуговування, так і послуги автомийника.

Велика освітлена територія дає можливість мити і пилососити автомобіль, не заважаючи іншим водіям (відстань від порохотягу до миючого боксу дозволяє це зробити).

Бокси для миття автомобілів є великими і комфортними, тому водій може зручно чистити колеса щіткою, не торкаючись стінок. 

У звичайному режимі мийка працює цілодобово. За умов вимкнення електроенергії – із 8:00 до 20:00.

Кафе із бургерами, сендвічами та питним борщем із бендериками

На «АкваДрайв» можна не лише вимити авто, але і зупинитися, щоб перекусити або й повноцінно поїсти у кафе на території комплексу, яке готує страви української, європейської та американської кухні.

У меню є перші страви: солянка, бульйон, гарбузовий крем-суп, питний борщ із бендериками. Можна також замовити пасту, салати, хот-доги, сендвічі, лаваші, домашні пельмені.

У «Полтаві» на комплексі «АкваДрайв» можна помити авто на комфортній мийці та поїсти у кафе зі смачними бургерами та домашньою кухнею, фото-14У «Полтаві» на комплексі «АкваДрайв» можна помити авто на комфортній мийці та поїсти у кафе зі смачними бургерами та домашньою кухнею, фото-15

Для тих, хто просто хоче попити кави із чимось солоденьким: у меню є пончики, сирники і вафельний торт.

До речі, кава – із професійного апарата (100 відсоткова арабіка українського обсмаження).

Неодмінно оцінять кухню на «АкваДрайв» ті клієнти, які сумують за «МакДональдзом», адже у меню кафе – великий вибір бургерів (є навіть вегетаріанські), нагетси, картопля фрі із сирним соусом та беконом.

Усі страви готують майстерні кухарі із найсвіжіших продуктів. До речі, можна замовити страви із кафе просто додому (при замовленні на суму від 500 гривень – доставка по Полтаві безкоштовна).

Смак страв у кафе вже оцінили постійні клієнти «АкваДрайв». Часто вони приїздять до комплексу родинами. Встигають і автівки помити, і посмакувати стравами у місцях відпочинку на території. На випадок тривоги у комплексу є власне укриття. А від холоду можна знайти сховок у наметах із обігрівом.

Акції та допомога ЗСУ

У «АкваДрайв» завжди значну увагу приділяють соціальним проектам. Комплекс постійно підтримує полтавських бійців ММА. Також мийка періодично збирає кількаденну виручку, щоб передати на лікування хворим діткам.

Коли в Україну прийшла епідемії коронавірусу, на мийці безкоштовно мили автомобілі «швидких». А із початку повномасштабної війни комплекс «АкваДрайв» кілька місяців працював як волонтерський хаб. Тут збирали допомогу для військових, переселенців та мешканців територій, постраждалих від нападу ворога. У кафе на території комплексу щодня власним коштом готували страви для військових. І працівники «АкваДрайв», і волонтери ставали поруч до роботи, щоб нагодувати українських захисників. Найбільше в один день нагодували 360 бійців.

І сьогодні на «АкваДрайв» безкоштовно миють автомобілі одного із спецпідрозділів та годують військових.

Мити машину на "АкваДрайв" - завжди вигідно

На автомийці використовують кілька видів карток для постійних клієнтів. Картка «Стандартна» коштує 100 гривень і має 110 гривень на рахунку. Картка «Gold»- коштує 500 гривень (на рахунку має 700 гривень). При кожному поповненні (залежно від суми) власник картки отримує кешбек  від 10 до 20 відсотків.

Дізнатися більше про акції та бонуси від «АкваДрайв» можна у соцмежерах: сторінка у Facebook,сторінка у Instagram

Контактний телефон: 050 818 0808

Адреса: Полтава, вулиця Половка, 64е.

У «Полтаві» на комплексі «АкваДрайв» можна помити авто на комфортній мийці та поїсти у кафе зі смачними бургерами та домашньою кухнею, фото-16

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW