На Житомирщині в межах меморандуму про співпрацю розпочалась взаємодія кіберполіції та ще одного вишу



20 грудня у Поліському національному університеті відбулась зустріч працівників обласного підрозділу кіберполіції НПУ та адміністрації навчального закладу. Приводом стало підписання меморандуму про співпрацю та партнерство.

На зустрічі представники відділу протидії кіберзлочинам в Житомирській області Департаменту кіберполіції НПУ познайомили адміністрацію вишу з основними напрямками діяльності працівників підрозділу. У свою чергу, освітяни зацікавились і підтримали ідею розвитку понять і навичок кібербезпеки у суспільстві.

Відтак, сторони підписали меморандум про співпрацю та партнерство. У рамках взаємодії передбачається обмін науково-технічною інформацією та практичним досвідом. Окрім того, планується впровадження в освітній процес професійного досвіду фахівців кіберполіції та відповідна робота з поінформованості здобувачів вищої освіти про безпеку в кіберпросторі.

– Укладення меморандуму є основою для розширення співпраці та сприятиме обміну інформацією і взаємній підтримці двох інституцій, а також встановленню тісніших зв'язків у виконанні спільних безпекових проєктів, програм і заходів, - зазначив керівник підрозділу кіберполіції в області Владислав Мотовилець.

Зауважимо, що раніше такий меморандум про співпрацю кіберполіцейські підписали з Державним університетом «Житомирська політехніка».

Відділ комунікації поліції Житомирської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW