В центрі Запоріжжя на тротуарах встановили обмежувальні стовпчики для боротьби з незаконним паркуванням



Днями одразу на декількох ділянках тротуару вздовж проспекту Соборного встановили обмежувальні стовпчики. Таким чином місцева влада вирішила боротись з порушниками правил паркування.

Про це повідомив голова Вознесенівської райадміністрації Віталій Лисенко.

Обмежувальні стовпчики встановили на тротуарі між будівлею Головпоштамту та вул.Гагаріна, а також між вул. Якова Новицкого та площею Фестивальною.

- Багато років у нас існувала проблема, що на відрізку проспекту між будівлею головпоштамту та вулицею Гагаріна водії вирішили перетворити тротуар на паркувальні місця. Центральний проспект тут надзвичайно людний, рух пішоходів дуже інтенсивний, у будинках знаходяться аптеки, оптики, служби зв'язку та багато соціально значущих об'єктів. Неодноразово фіксувалися факти травмування людей внаслідок необачності та зухвалості водіїв, які повністю окупували пішохідну зону, - прокоментував встновлення конструкцій Лисенко.

На протилежній стороні також знаходиться багато соціальних об'єктів, через що проспект Соборний багатолюдний: банківські установи, центральний офіс та магазин одного з операторів мобільного зв'язку, Державне казначейство, Податкова служба, обласна державна адміністрація та обласна рада, апеляційний суд, пенсійний фонд. 

Як раніше писав 061, в Запоріжжі живу ялинку біля райадміністрації прикрасили іграшками, які виготовили діти.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW