Незаконний продаж алкоголю: правоохоронці покарають 37-річного жителя Одещини, - ФОТО



Поліцейські продовжують викривати факти незаконного продажу алкоголю. Правоохоронці документують осіб, які реалізовують товар з-під прилавків, всупереч обмеженням продажу алкогольних напоїв під час воєнного стану та без відповідної ліцензії.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Так, в одному із закладів Великодолинської ОТГ поліцейські зафіксували реалізацію власником відвідувачам алкогольних напоїв після 20 години, що нині, в умовах воєнного стану, не дозволяється. Крім того, громадянин не мав відповідних дозвільних документів на продаж підакцизних товарів.

Відносно 37-річного правопорушника поліцейські склали протоколи за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними та слабоалкогольними напоями (ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та за порушення порядку провадження господарської діяльності (ч. 1 ст. 164 КУпАП). Адміністративні матеріали скерували до суду. Також у реалізатора вилучили алкогольну продукцію на загальну суму більше 35 тисяч гривень. Її до прийняття рішення судом передали на зберігання підприємству «Клест ЛТД».

Правоохоронці підкреслюють, що за продаж алкоголю після 20 години чоловіку загрожує штраф від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (6800 - 13600), а за продаж без ліцензії – від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000 – 34000 гривень) з конфіскацією виготовленої продукції і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW