Які роботи тривають у парку "Горіховий гай"



Зокрема, в парку триває чистка водойми, а також висадили нові клумби та дерева. 

Станом на 17 грудня у Львові в парку "Горіховий гай" триває чистка водойми. Також облаштували нові клумби з багаторічниками та висадили нові дерева. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

"Плесо стало візуально більше чи не удвічі. І від цього в самому парку стало наче просторіше. Воду в озері не спускали, просто поглибили частину з очеретом, зробили пологішими береги. Почистили дно", - зазначили у департаменті містобудування.

Для птахів, які там живуть і гніздяться, залишили півострів очерету біля верби. 

Парк "Горіховий Гай"Парк "Горіховий Гай"

У парку облаштували п'ять клумб із багаторічниками. Також багаторічні рослини і злакові висадили на клумбах при центральній доріжці, яка веде до кіноцентру з боку вулиці Володимира Великого.

"Навесні тут можна буде помилуватись і тюльпанами – їх у парку висадили близько 2 тисяч. Додалось у Горіховому гаю і нових дерев – ірга, модрини, вільхи, а ще екзотичні таксодіуми. Вони люблять вологу, тож їх висадили у місцях, де часто стоїть вода", - розповіли у департаменті містобудування.

За словами начальниці управління екології та природних ресурсів  міськради Олександри Сладкової, ще наступного року у парку планують встановити лавки та стільці. Також у новому році відновлюватимуть газони, зокрема упорядкують територію біля озера, де працювала техніка.

Парк "Горіховий Гай"
Фото: пресслужби Львівської міськрадиПарк "Горіховий Гай"
Фото: пресслужби Львівської міськради

Читайте також: У Львові таки вирішили встановити головну новорічну ялинку: якою буде та скільки це коштувало місту

Фото на головній: Львів.Містобудування, фейсбук



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW