Писав повідомлення, що підтримує Путіна: топ-чиновника Норвегії отруїла дружина-українка



Суддя Верховного суду Норвегії, 67-річний Єнс Едвін Скогхой отруїла дружина - українка, через те, що той писав їй повідомлення з підтримкою рф у війні проти України. Однак, як зазначає сам суддя його дружина могла його отруїти лише з фінансових причин. 

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Dagbladet.

Видання пише, що з жовтня норвезький суддя писав дружині повідомлення, в яких підтримував російську агресію проти України. Зокрема, такі повідомлення Скогхой надіслав 17 листопада з перервою в кілька годин:

"Думаю, що Путін на шляху до мети. Раніше він хотів денацифікувати Україну. Тепер він каже, що мета – десатанізувати Україну. У цьому він має рацію, але роботи багато"; "Люди з України – з пекла!"; "Сподіваюсь, що війна з Росією закінчиться тим, що Україна зникне з мапи!!!".

На початку грудня Скогхой розповів кільком норвезьким ЗМІ, що був госпіталізований у жовтні із симптомами отруєння. Аналіз крові виявив сліди знеболювального, яке він, як стверджує, не вживав із 2001 року.

За словами судді, єдиним поясненням є те, що його зумисне отруїли – і це, стверджує він, була його дружина, з якою він познайомився на сайті знайомств у 2018 році. Після того, як Скогхой сказав дружині про це, вона начебто втекла й перестала виходити на зв’язок.

Наразі справу про нібито отруєння Скогхоя розслідує поліція Норвегія. У ній суддя є потерпілим, та чи були висунуті звинувачення щодо когось, правоохоронці підтвердити відмовились.

Наталя Скогхой заявила Dagbladet, що сама готується подати до суду на чоловіка, аби він "відповів за неправдиву інформацію, яку розповів ЗМІ".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW