За непоставлені дитячі майданчики з бюджету сплачено майже 300 тис. грн – на Житомирщині селищній голові повідомлено про підозру



Бердичівською окружною прокуратурою, на підставі зібраних слідством доказів, вручено голові селищної ради підозру у неналежному виконанні службових обов'язків через несумлінне ставлення до них (службова недбалість), що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, посадовиця однієї із селищних рад Бердичівського району, достовірно знаючи, що постачальник у відповідний термін – до 31.12.2021 не поставив товар та не виконав робіт по їх встановленню, все ж підписала офіційні документи про перерахування коштів.

Унаслідок службової недбалості обумовлені у договорі понад два десятки елементів дитячих майданчиків, а саме, каруселі, гойдалки, гірки, гімнастичний комплекс, трійний турнік громаді так і не поставлені дотепер, однак з бюджету перераховано майже 300 тис. грн.

Наразі триває досудове розслідування, яке проводить Бердичівське райуправління поліції.

Бердичівська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.

Джерело: Житомирська обласна прокуратура

За непоставлені дитячі майданчики з бюджету сплачено майже 300 тис. грн – на Житомирщині селищній голові повідомлено про підозру, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW