У Житомирі нетверезий «прихожанин» церкви побив автівки кількох містян



11 грудня до Житомирське районне управління поліції надійшло повідомлення про пошкодження двох автомобілів, залишених на вихідні дні неподалік релігійної установи у центрі міста.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи виявили на «Ford Fusion», належному 48-річному житомирянину, та «Chevrolet Cruze» жителя Станишівської громади кам’яні брили та пошкодження лобового скла. Вони задокументували обставини та опитали ймовірних свідків та очевидців події.

У результаті встановили, що до правопорушення може бути причетним 40-річний житель м. Житомира. Попередньо, чоловік уночі у нетверезому стані приїхав до церкви. Утім релігійна установа була зачинена. А його автомобіль, до всього, наїхав на камінці, що слугували огородженням клумби, і застряг. Роздратований чоловік витягнув з-під коліс брили та кинув на автівки, що стояли неподалік.

Тієї ж ночі нетверезого водія зупинили патрульні поліцейські. Вони склали відносно нього адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП. Правоохоронці не дозволили водієві знову сісти за кермо.

Нині ж чоловік дає свідчення слідчим. Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 296 (ред. хуліганство) КК України. Такі протиправні дії караються штрафом від 1000 до 2000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Джерело: Поліція Житомирської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW