Опади і різке похолодання: якою буде погода на Тернопільщині цього тижня



Цього тижня, 12-18 грудня, на Тернопільщину повернеться похолодання, проте воно буде незначним.

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

12-13 грудня по всій території держави очікуються опади у вигляді снігу та дощу. Вночі буде морозним, вдень у більшості областе буде "плюс", проте в Карпатах та північних областях температура буде морозною, у Вінницькій, Черкаській, Київській та Чернігівській областях температура протягом доби коливатиметься від 3° тепла до 2° морозу.

14 грудня опади в Україні припиняться, а похолодання посилиться, особливо вночі. так, температура повітря вночі становитиме 2-7° морозу, на крайньому заході та в Карпатах 8-13° нижче нуля, вдень коливатиметься від 4° морозу до 1-3° тепла.

15-16 грудня у більшості областей Правобережжя України знову слід очікувати опади у вигляді снігу та дощу. Температура повітря вночі від 2° морозу до 1-3° тепла, вдень 0-5 тепла, у південній частині 6-11° тепла.

Вихідними, 17-18 грудня, до України продовжить надходити вологе і тепле повітря з південного заходу. Очікується аномально тепла та дощова погода. Температура вночі опиниться в межах 0-5° тепла, в день 6-11°, на півдні місцями до 15° тепла.

Також підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото і відео!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW