"А ніч була палкою": у "розкішних" місцях розташування окупантів в Мелітополі пролунали вибухи, - ВІДЕО



Пізно ввечорі 10 грудня одночасно в кількох районах тимчасово окупованого Мелітополя Запорізької області прогриміло понад 10 вибухів. За інформацією міського голови Івана Федорова, ЗСУ атакували місця розташування російських військових.

Про це повідомляє сайт 056.

"Після вечірніх ударів по рашистським базам у Мелітополі надто багато 200-х і 300-х.

Місцеві жителі повідомляють: За попередніми підрахунками підсмажилося близько 200 окупантів. Поранених орків везуть одразу до лікарень Криму, адже в мелітопольських вже бракує місць. «Швидкі» їдуть з різних частин Мелітополя - не тільки зі східної, де горить, а і з південної сторони.

Не всім оркам дорога до лікарень. Деякі «швидкі» завертають до моргу", - написав Федоров у своєму Telegram.

Кілька вибухів сталося на території Мелітопольської Християнської церкви, що була захоплена окупантами і стала їхнім лігвом.

Також був "прилетіло" в готельний комплекс "Привал мисливця". Розпочалася масштабна пожежа, під завалами опинилися окупанти. Ймовірно, по базі відпрацювали HIMARS.

Там 10 грудня мав святкувати відзначав свій день народження колаборант Євген Балицький, але він поїхав у Крим.

Як з'ясувало місцеве видання "Ріа Мелітополь", що у гарних умовах бази "Привал мисливця" жили кадирівці, серез яких вище командування.

"Достеменно відомо, що на базі відпочинку "Привал мисливця" жили російські окупанти. Там і відпочивали, розважалися, їли в ресторані і розслаблялися в сауні. Очевидно, що рядових солдатів жити в таких розкішних умовах ніхто не поселив би, а це означає, що за підсумками нічного удару можна розраховувати на безповоротні втрати серед "верхівки" окупаційних підрозділів у Мелітополі.

За попередньою інформацією, найбільші втрати внаслідок удару по "Привалу мисливця" зазнали розквартовані в Мелітополі кадировці. Повідомляється, що з великою ймовірністю міг бути ліквідований їхній ватажок, "смотрящий" по регіону від Кадирова Мурад Саїдов", - зазначає видання.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW