290 день війни в Україні



290 день війни в Україні, фото-1

У Генштабі ЗСУ опублікували статистику втрат ворога. Станом на ранок 10 грудня на той світ вдалося відправити 93 760 російських солдатів. За минулу добу лави "двохсотих" поповнили 370 ворогів.

У Німеччині вирішили пояснити, чому Україні не можуть передати системи ППО Patriot. Як зазначив глава МЗС Німеччини Тобіас Лінднер, причина криється в тому, що на складах країни таких установок нема. А наявні системи – частина колективної оборони НАТО. І саме їх Німеччина запропонувала Польщі.

У США та Британії зробили черговий прогноз щодо співпраці Росії й Ірану. На думку представників обох країн, іранська підтримка країни-агресорки лише зросте. А разом із нею – загроза для всього світу.

Внаслідок атаки дронами-камікадзе Півдня, у кількох областях спостерігають проблеми з електропостачанням. Так, ціла Одеса залишилася без світла. Електрикою забезпечують лише об'єкти критичної інфраструктури. Що стосується Херсонщини, то там світла немає у центрі Херсона, Шуменському мікрорайоні, а також селищі Степанівка.

Останнім часом Владімір Путін набрався сміливості та усе частіше покидає свій бункер. Він не лише з'являється на публіці, а й верзе всілякі дурниці про так звану "спеціальну військову операцію". Ці виходи він влаштував для того, щоб продемонструвати, що здоровий, пильний і може керувати країною.

В Осло Нобелівський комітет вручив премію миру українському Центру громадянських свобод, білоруському журналісту Олесю Біляцькому і російській правозахисній організації "Меморіал".

Через війну Росії проти України, США розгорнуть авіаційні та артилерійські підрозділи в Латвії. Там вони перебуватимуть на постійній основі.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW