Стрілчиня з Кам'янця-Подільського на лідерських позиціях в України



Черговим успішним виступом відзначились подоляни на змаганнях з кульової стрільби. Цього разу це сталося на відкритому чемпіонаті України серед спортсменів 2002 року народження та молодших, який тривав з 1-6 грудня у Львові.

За нагороди змагались спортсмени у стрільбі з пневматичної гвинтівки з оптичним прицілом по рухомій мішені у двох вправах: ГП-12, 60 залікових пострілів (спочатку 30 – повільний біг мішені, 5 секунд на постріл, потім 30 – швидкий, 2,5 секунди на постріл) та ГП-11а, найскладнішій вправі чемпіонату, 40 залікових пострілів (20 швидкий + 20 повільний, але у змішаному порядку) на відстані 10 м, інформує пресслужба Хмельницької ОВА.

Юніорки збірної області у складі кам’янчанки Дарини Черненко (тренер Анастасія Савельєва), хмельничанок Маргарити Тарканій і Крістіни Гілевич (наставник-заслужений тренер України Петро Бардецький) стали чемпіонками у вправі ГП-12 у та срібними призерками у вправі ГП-11а у командному заліку.

В особистому заліку Маргарита здобула бронзову медаль (ГП-12), Крістіна – срібну (ГП-11а). У Крістіни це далеко не перша нагорода. Вона багаторазова чемпіонка та рекордсменка України серед дівчат, юніорок і дорослих, багаторазова чемпіонка та рекордсменка Європи серед юніорок, майстер спорту міжнародного класу. А ось у якості тренера ці змагання для неї стали дебютом, який виявився доволі успішним. ЇЇ вихованці Віталій Стецюк, Назар Барановський та Владислав Руденко вибороли срібні медалі – ГП-12 і бронзові – ГП-11а; Назар Рудніцький, Артур Гудзь та Олександр Мельник – бронзові – ГП-11а у командному заліку.

Фото: Хмельницька ОВАФото: Хмельницька ОВА

Читайте також:"Міський голова Кам'янця-Подільського зустрівся з очільником "Хмельницькобленерго".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW