Володимир Зеленський подякував Тернопільсько-Зборівській архиєпархії УГКЦ за волонтерське служіння



З нагоди міжнародного Дня волонтера президент України Володимир Зеленський подякував духовенству та вірним Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ за волонтерське служіння в час війни.

Про це повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

У щоденному звернені Володимир Зеленський подякував о. Володимирові Фірману, ректору МДЦ «Зарваниця», а в його особі всьому духовенству й вірним архиєпархії за служіння для внутрішньо переміщених осіб та українського війська.

Особливі подяки отримали також священнослужителі архикатедрального собору НЗПБ м. Тернополя, які з перших днів війни організували роботу гуманітарного штабу. Зокрема, о. Роман Демуш — грамоту від начальника Тернопільської обласної військової адміністрації Володимира Труша й іменний годинник міського голови Тернополя від Сергія Надала. Отця Ігоря Дармограя нагороджено подячною грамотою Тернопільської міської ради.

У цей день нагороди отримали і волонтери гуманітарних штабів, що діють при архикатедральному соборі НЗПБ та архиєпархіальному БФ «Карітас-Тернопіль», а також волонтери ТУСК «Обнова».

До слів привітання долучився архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василь Семенюк, який подякував усім священнослужителям та волонтерам за їхнє служіння.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW