У Запорізькій міськраді в рамках оптимізації об’єднали ряд лікарень, поліклінік та комунальних стоматологій



На сесії у Запорізькій міській раді депутати погодили рішення щодо реорганізації лікарень, пологового будинку, центрів ПМСД та стоматологічних поліклінік.

Про це повідомляє 061.

Так, мова йде про приєднання міської лікарні №10, що знаходиться на бульварі Шевченка до лікарні №6 на Сталеварів в рамках економії бюджетних коштів. Міську дитячу лікарню №1 у Комунарському районі міста приєднають до дитячої лікарні №5 у Хортицькому районі міста.

Таке ж об’єднання чекає і пологовий будинок №9 в Хортицькому районі, який просто приєднають до пологового №4 в Дніпровському районі міста.

Також оптимізують Центр медико-санітарної допомоги №4 у Заводському районі, який планують об’єднати з ПМСД №2 Шевченківського району. Аналогічне поглинання чекає на ПМСД №1 в Олександрівському районі, який приєднають до ПМСД №10 у Вознесенівському районі. А Центр ПМСД №5 у Хортицькому районі об’єднають з Центром ПМСД №9 у Дніпровському районі.

Замість стоматологічних комунальних поліклінік № 6 в Заводському районі, №7 в Комунарському та №3 у Дніпровському залишиться лише одна комунальна стоматологія №1 на Седова у Вознесенівському районі міста.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі прокуратура судиться з комунальною лікарню через непідготовлене укриття.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW