Начальник Покровської МВА провів нараду із комунальниками щодо роботи під час блекауту



Начальник Покровської МВА провів нараду із комунальниками щодо роботи під час блекауту. Про це повідомляє прес-служба Покровської МВА.

Представники комунальних служб громади доповіли, що зараз робиться, аби мешканці отримували необхідні послуги, незважаючи на реалії, в яких опинилася громада і держава в цілому. 

«Поставлені задачі щодо формування резерву будівельних матеріалів, а також матеріалів, потрібних для усунення аварійних ситуацій чи наслідків обстрілів по кожному комунальному підприємству, - розповів заступник Покровського міського голови Олександр Добровольський.

Керівники громади та комунальних підприємств обговорили алгоритм дій під час блекауту, необхідність у генераторах та пальному, аби комунальна інфраструктура працювала безперебійно.

«Є завдання в найкоротший строк подати заявку на фінансування матеріального резерву необхідних витратних матеріалів та засобів, можливо транспорту. Допоможемо комунальникам пройти цей складний зимовий період», - підсумував начальник Покровської МВА Сергій Добряк.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW