Що покласти під ялинку: оригінальні подарунки без витрат



До новорічних свят залишилося не так багато часу, тож потрібно встигнути подбати про подарунки для рідних і друзів. Якщо ви розгубилися і досі не вирішили, які презенти покладете під ялинку, маємо цікаві ідеї для подарунків, що неодмінно запам'ятаються і принесуть задоволення, але й не потребуватимуть при цьому великих витрат.

З бонусною програмою для постійних абонентів від інтернет-провайдера ЕВЕРЕСТ™ у Хмельницькому вибрати оригінальні подарунки для дорослих і дітей набагато простіше. Абоненти, які підключили послуги домашнього інтернету та кабельного телебачення і зареєструвалися у «Клубі Еверест Хмельницький» на сайті чи у вайбер-боті, можуть обміняти накопичені на рахунку бонуси на подарункові сертифікати. У «Клубі» біля 100 пропозицій від партнерів бонусної програми на будь-який смак та вподобання. Ми ж зробили добірку сертифікатів, що завжди будуть доречним подарунком і здивують ваших рідних та близьких.

Подарункові сертифікати у салони краси, центри релаксу та здоров'я, басейн

Вагаєтесь із вибором подарунка батькам, не знаєте, які парфуми обрати коханій та досі гадаєте, чи сподобається той червоний светр з новорічними ялинками коханому? Хочете подарувати практичний і доречний презент? Тоді обирайте подарункові сертифікати на SPA, б'юті послуги, процедури для оздоровлення, заняття у фітнес-центрах. Адже завжди приємно, коли про тебе піклуються близькі. Партнери «Клубу Еверест Хмельницький» пропонують сертифікати на:

  • знижку 50 % на масаж в оздоровчому закладі «Банк здоров'я»,
  • знижку 500 грн на курс відвідування соляної печери від Центру оздоровлення та естетики «Елегія»,
  • знижку 400 грн на абонемент на вакуумно-роликовий масаж B-flexy, курс міостимуляції та курс пресотерапії від Центру оздоровлення та естетики «Елегія»,
  • безкоштовну лазерну епіляцію двох зон від студії Laser Time, ∙знижку 50 % на послуги манікюру та стрижку від салону-перукарні «Каприз»,
  • безоплатне відвідування басейну для дорослих від спортивно-культурного центру «Плоскирів», ∙безкоштовний безлімітний абонемент на місяць занять від фітнес-центру FitCurves,
  • знижку 50 % на клубну карту Platinum на місяць занять від фітнес-клубу «СпортЛенд»,
  • безкоштовне групове або персональне заняття для дітей від аквацентру «BABY SPA».

Безкоштовні квитки в кіно, театр, розважальні центри

Подарунок, що потішить і дітей, і дорослих. Невеличкий сюрприз до свята чи навіть без приводу, завдяки якому можна цікаво провести час і хоч трішки забути про проблеми.

В обмін на бонуси у «Клубі Еверест Хмельницький» можна придбати сертифікати на безкоштовні квитки:

  • на виставу Хмельницького академічного обласного театру ляльок «ДИВЕНЬ», що завжди вражає неймовірною акторською грою,
  • у Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр імені М. Старицького, щоб доторкнутися прекрасного й відпочити від буденності,
  • у кінотеатр WoodMall Cinema, де на глядачів чекають комфортні зали, сучасні технології та найхрусткіший попкорн,
  • для дитини у парк розваг та атракціонів Super Park з цікавими зонами відпочинку,
  • на годину гри у кімнаті відеоігор PlayRoom для фанатів Playstation та Xbox,
  • для дитини на заняття у медіашколі за авторською методикою від досвідченої журналістки,
  • на дитяче заняття з професійними акторами в акторській школі «Пармезан».

Золоті прикраси за індивідуальним замовленням — чудовий спосіб розповісти про свої почуття. Обміняйте бонуси на подарункові сертифікати від ювелірної дизайн-студії «Золотий Слон», щоб отримати знижку 50 % на виготовлення ювелірних виробів.

Доречним подарунком, який збереже приємні спогади, стануть сертифікати на знижку 50 % на оренду зали та прокат одягу від фотостудії N-studio.

Красиво оформити презент допоможе сертифікат від крамниці «Квіткарня Мельників» на безкоштовне упакування, вітальний конверт або свічки на торт. Якщо ваше замовлення у цій крамниці перевищує 500 гривень, скористайтесь сертифікатом на безкоштовну доставку квітів для дорогої людини.

У «Клубі Еверест Хмельницький» ще багато корисних сертифікатів, які допоможуть зменшити витрати на шопінг, різноманітні послуги, навчання, товари для дому та авто, замовлення страв і продукти у магазинах.

Дізнайтеся, як підключити інтернет до 100 Мбіт/с і кабельне телебачення ЕВЕРЕСТ™, щоб користуватися можливостями бонусної програми, як отримати сертифікати на знижки на сайті km.everest24.com.ua 

Ліцензія провайдера програмної послуги НР № 00735-п від 17.10. 2018 року, видана Нацрадою України з питань телебачення і радіомовлення.

* Розмір знижок, дата початку й закінчення дії, перелік товарів і послуг, на які вони надаються, співвідношення до попередньої ціни встановлюються партнером, який за це відповідає.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW