Жданов про битву на Донбасі: Росія пішла ва-банк



Росія стягнула на Донбас свої основні сили і не в змозі перекинути війська на інші напрямки.
Таку думку 6 грудня у YouTube висловив український військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, порівнявши битву на Донбасі з останнім наступом німецької армії під командуванням Еріха Людендорфа навесні 1918 року під час Першої світової війни.



"У мене складається враження, що генеральний штаб Російської Федерації вже почав таку операцію, і почав її на Донбасі. Дивіться, що зараз відбувається на Донбасі, на мою думку. Вони вплуталися в цю битву на Донбасі, вперлися в Бахмут, Авдіївку, Соледар, Піски. Там вони зосередили основні зусилля. На решті ділянок у них немає сил, вони сидять і моляться, щоб ми не перейшли в наступ. Тому що наступального потенціалу в них немає більше ніде", – зазначив Жданов.


За його словами, своє угруповання військ із-під Херсона росіяни кинули переважно на донецький напрямок – позбавили себе можливості маневру.

"Вони не можуть поміняти основний вектор наступу на сьогодні, тому вони так тиснуть. Вони пішли ва-банк. Фактично у них от ця битва вже відбувається, як 1918 року в Людендорфа. Вони в неї вплуталися і не можуть зупинитися й перекинути війська на інший напрямок. Бо це потребуватиме часу і сил. Щойно вони зупиняться – ми перейдемо в контрнаступ", – наголосив Жданов. 





AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW