Складна ситуація на Херсонщині та обстріли Харківщини та Дніпропетровщини: головне за ніч по регіонах



Розпочалася двісті вісімдесят сьома доба російського широкомасштабного вторгнення. За минулу добу противник завдав 10 ракетних та 33 авіаційних удари, здійснив 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Редакція розкаже як минула ніч у найгарячіших точках України. 

Від російських ракет постраждали житлові будинки та інші цивільні об’єкти міст Краматорськ, Кривий Ріг, а також село Степне Запорізької області. 

Загроза ворожих ракетних ударів по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури на всій території України зберігається і надалі.

На Сумщині по прикордонню росіяни випустили 226 снарядів та мін

Ворог обстрілював Серединобудську громаду, пошкоджено два житлових будинки. По прикордонню росіяни випустили 226 снарядів та мін.

На Запоріжжі не припиняються ворожі обстріли

Окупанти обстріляли Купріянівку, Новотаврічеське, Залізничне, Дорожнянку та низку інших населених пунктів. Надійшло 39 повідомлень про руйнування будинків у результаті обстрілів.

Масована атака на Дніпропетровщину: ворог цілив дронами-камікадзе, важкою артилерією та «Ураганами» 

Усю ніч російські окупаційні війська тероризували мирні міста та села Дніпропетровщини. Випустили 8 дронів-камікадзе. Обстріляли важкою артилерією та «Ураганами» Нікопольський район. Рятувальники обстежили територію. Минулося без постраждалих. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області.

Повітряне командування «Схід» збили всі 8 курсуючих боєприпасів, які ворог направив на Дніпропетровщину. Попередньо, це були «Shahed-136».

На Нікопольщині під прицілом Марганецька та Нікопольська громади. 

Найбільше дісталося Нікополю. Понівечено з десяток приватних будинків, господарчі споруди, магазини, офіси, місцевий коледж та газовід.

На Харківщині не вщухають обстріли і є постраждалі 

Під обстрілами – Куп‘янська громада. У Куп’янську частково зруйновано будівлю ліцею. Під час артобстрілу поранення отримала 67-річна жінка, а у Вовчанській громаді загинула 43-річна жінка.

На Луганщині міста під ворожим вогневим ураженням з танків та артилерії

На Куп’янському напрямку вогневого ураження з танків та артилерії зазнали райони Новоселівського та Стельмахівки. На Лиманському напрямку окупанти обстріляли райони Макіївки, Площанки і Невського.

На Херсонщині складна ситуація 

Ворог обстріляв населені пункти, що межують з лінією зіткнення – Осокорівку, Золоту Балку, Дудчани, Антонівку, Білогрудове. Голопристанська громада перебуває під постійними обстрілами, зруйновані будинки та будівля, де перебували працівники екстреної невідкладної допомоги, згоріли три автомобілі швидкої, є постраждалий водій.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW