Сушать волосся в магазинах і роблять манікюр в укриттях: блекаут незламному народу не страшний



Україців не налякати відсутністю електроенергії. Ми можемо пристосуватись до будь-яких умов, аби лише здобути перемогу над ворогом. 

У соціальних мережак українці публікують власні історії про те, як викручуються під час блекауту.

Так, після ракетних ударів по енергетичних об'єктах 23 листопада у пабліках з'явилося відео, як викладачка одного із університетів проводила лекцію для студентів у відділенні "Нової пошти", який став своєрідним "Пунктом незламності". Жінку не бентежили відвідувачі пошти, вона виконувала свою роботу. Як пишуть у телеграм-каналах, кадри відзняті із Харкова. У соціальних мережах користувачі захоплюються винахідливістю викладачки.

Жінка сушить волосся у супермаркеті

24 листопада в одеських пабліках з'явилося відео, як жінка прийшла зі своїм феном у супермаркет, аби посушити волосся. У магазині було людно, та одеситку це не злякало. Також це не бентежило інших відвідувачів закладу, оскільки всі перебували в однаковій ситуації - сиділи без світла.

Манікюр у підземному паркінгу

Навіть тривалий блекаут не зможе залишити українок без гарного манікюру. В Одесі дівчина робила манікюр у підземному паркінгу. Попри відсутність світла у місті, майстер з манікюру знайшла вихід і тимчасово зробила собі "робоче місце" у паркінгу. На відео, опублікованому у місцевих телеграм-канал, видно двох дівчат, одна із них - майстер манікюру. Вона взяла для роботи робочий стіл та настільну лампу.

Дві жінки сушать волосся у відділенні пошти

На одному з відділень "Нової пошти" під час відключення світла люди приходять, аби навести красоту. На відео, яке з'явилося у телеграмі-каналі "Збройні сили України", видно дві жінки, які сушать волосся просто у відділенні пошти. Звідки ці кадри, на жаль, невідомо.

"Нова пошта" допомогає салонам краси. Слава України!", - сказала щаслива жінка.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW