Мешканець Запоріжжя став жертвою озброєного пограбування під час продажу авто



Поліція затримала дніпрянина, який погрожуючи зброєю відібрав автівку у Запоріжжі. В оселі зловмисника виявили арсенал зброї.

Про це повідомляє 061 з посиланням на обласне управління Нацполіції. 

До поліції звернувся мешканець Дніпровського району Запоріжжя, який став жертвою автоугону. 23-річний постраждалий розмістив оголошення про продаж автомобіля “Mitsubishi Outlander”. 4 грудня під час огляду автівки потенційний покупець дістав предмет схожий на пістолет і погрожуючи ним викрав машину. 

За кілька годин поліція розшукала автівку в приватному секторі Дніпровського району. Правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився 23-річний мешканець Дніпра, який минулого року звільнився з в’язниці, де відбував покарання за вчинення тяжких злочинів. 

У оселі підозрюваного виявили брелок сигналізації від викраденої машини, фальшиві купюри, а також три предмети схожі на вогнепальну зброю,набої, запал і корпус гранати. Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує відповідальність за ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю) ККУ. 

Раніше 061 повідомляв, що у Запоріжжі затримали “професійного” кишенькового крадія.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW