У Кривому Розі малечу, яка заблукала без супроводу дорослих, прихистили у кав'ярні і викликали правоохоронців, - ФОТО



Двоє сестричок - 10 та 7 років (такий вік назвали самі діти) - заблукали у Кривому Розі. Дівчаток помітили на вулиці Петра Калнишевського співробітниці кав'ярні. Коли ж діти самі зайшли до приміщення закладу, персонал звернув увагу на розглубленість дітей і відсутність супроводжуючих їх дорослих.

Як повідомляє сайт 0564.ua, небайдужі  працівниці закладу громадського харчування поцікавилася обставинами, через які діти опинилися самі. У розмові дівчатка розказали, що живуть на 44 кварталі, тата і мами, начебто вдома не було, а діти мали поїхати до брата у "тисячку", але приїхали аж на площу Визволення. За словами старшої з сестер, навчаються вони у школі №61.

Співробітниці кав'ярні викликали правоохоонців. А ті, у свою чергу, вмовили малечу поїхати з ними на службовому авто. Сестрички трішки вагалися, тож інспекторам патрульної поліції довелося заслужити їхню довіру, щоби діти не боялися і не стресували.

Як згодом повідомила пресслужба Полку патрульної поліції у Кривому Розі, сестричок передали працівникам ювенальної превенції для подальшої перевірки та встановлення усіх обставин цієї ситуації.

Також у інформації поліції уточнюється, що вік дітей 9 і 6 років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW